Galantusz Grafika

Galantusz Grafika

A kép varázsa

A Galantusz Grafika művészeti és általános grafikai tervezéssel foglalkozik. A fő feladatunk, hogy az Ön projektjéhez adjuk hozzá azt az alkotói pluszt a képeink révén, ami teljesebbé teszi a végleges kiadványát. A leghatékonyabb eszközünk ebben a folyamatban az illusztráció- és grafika készítés. Ezen kereteken belül nagy élvezettel vállalunk könyvillusztrálást, termékillusztrációkat, webgrafikákat, vagy akár dekorációs célú képeket.

A munkánkban elsősorban nem a rajzolás a kihívás, hanem a jó megoldások megtalálása az olyan feladatokra, ahol nem csak jó rajzkészségre van szükség, hanem jó gondolatokra, ötletekre is. Ezekből aztán fel tudjuk építeni azt a "várat", amit a megrendelőink elvárnak tőlünk.

Képek és grafikák nélkül sok területen nehezen lehetne boldogulni, mert ezek az eszközök esetenként sokkal kommunikatívabbak, mint maga a szöveg. Vagyis az illusztrációk kiegészítik a szöveget, és akár plusz tartalmat is tehetnek az íráshoz.

Az illusztrációk nem csak a nyomtatott világban, hanem az online média világában is nagy szerepet játszanak, mert a közösségi média igencsak befolyásolja az embereknél a tartalom, termékek és márkák létrehozásának és megtapasztalásának módját. Nem csoda, hogy bármely márka marketingstratégiájának döntő részévé váltak a remek grafikai megoldások.

A közösségi média gyors ütemű fejlődése dinamikus, letisztult és jól megtervezett közösségi oldalak létrehozását teszi szükségessé. Azok számára, akik a saját közösségi médiájuk márkaépítésén dolgoznak, ajánljuk grafikai vénánkon keresztül a profiljaik grafikai anyaginak megtervezését.

…de már az online tartalmak sem csak a közösségi médiákból állnak!

Mára egy jó kép vagy ütős grafika és a jó címsor készteti a látogatót, hogy elolvassa híreinket, ajánlatunkat. A Galantusz Grafika illusztrációival és grafikai megoldásaival nagy eséllyel felkeltheti az érdeklődést az olvasókban.

Próbáljon ki minket, ha szeretné a projektjeit nem csak szépnek, hanem hatásosnak is látni! Mi, a Galantusz Grafika dolgozói egyedi, emlékezetes illusztrációinkkal szeretnénk segítséget nyújtani az ötletei megvalósításához és a siker eléréséhez, hogy kitűnjön a versenyből. Tudunk szemléltetni és kreatívok is lenni, ha kell, egyszerre is.

További oldalaink

ALKO-SOFT Nonprofit Bt.

ALKO-SOFT Nonprofit Bt. - segédeszközök, IT szolgáltatások

Weboldal: alkosoft.hu

eRikkancs, A digitális újságos

eRikkancs, A digitális újságos

Weboldal: erikkancs.hu

Made by FortuNet