Forrai Márton

Forrai Márton Budapesten született 1982-ben, (saját szavaival élve) egyenesen az analóg és a digitális világ szakadékába. Grafikusi érdeklődését közgazdász, majd marketing tanulmányokra cserélte, de az írás volt az, ami végig elkísérte pályáján. 2019-ben kezdett publikálni különböző kulturális és szórakoztató webes portálokon (Ekultura, Ectopolis. Roboraptor), miközben időről-időre saját novellákkal is jelentkezett.

Thrillerje, a Megnyúzni egy krokodilt bekerült a Prae kiadó 2020-as, modern magyar krimiket bemutató antológiájába, Zsákmány című horrorisztikus Három testőr-feldolgozása pedig ebook-formátumban jelent meg a Világegyetem vándorló vámpírjai elnevezésű novellagyűjteményben. Szemem fénye című sci-fije 2021-ben kiemelt díjazottként végzett a Preyer Hugo emlékére meghirdetett pályázaton, és az AVANA egyesület online publikálta.

A Tüzek és túlvilágok az első önálló kötete.

Történeteiben hangsúlyos a lélektani szál; az extrém, újszerű közegekbe helyezett emberi sorsok és motivációk érdeklik. „Az ujjaimmal gondolkodom”, vallja. Amikor nem ír – de olykor még aközben is –családjának és a küzdősportoknak él, maradék idejét pedig filmekkel, zenehallgatással vagy könyvekkel múlatja.

Podcast adások

Hangos bemutatkozás


Ugrás a szerző összes művéhez »
Forrai Márton

További oldalaink

ALKO-SOFT Nonprofit Bt.

ALKO-SOFT Nonprofit Bt. - segédeszközök, IT szolgáltatások

Weboldal: alkosoft.hu

eRikkancs, A digitális újságos

eRikkancs, A digitális újságos

Weboldal: erikkancs.hu

Made by FortuNet