Sky S.T.

Írói nevén Sky S.T., Dél-Afrikában élő, magyar származású és Magyarországról indult írónő. Múltja kalandos, néhány országot, két kontinenst átfogó gazdag életút. Olvasmányos, könnyed írásai csattanós, fordulatos párbeszédekkel, pikírt humorral és érzelmekkel, jellemzően a romantikus/érzelmes és humoros/könnyed műfajt képviselik.
Sky öt évesen tanult meg olvasni. A könyvek szeretetét nagymamájától örökölte. Tíz évesen megnyert egy meseíró pályázatot, meséjét felolvasták a rádióban. Ettől kezdve nem csak olvasott, de írt is minden szabad percében. 
Mindig visszahúzódó gyerek volt. Legkedvesebb elfoglaltsága az olvasás után a barangolás a nagyapjával, erdőn, mezőn, réteken át.  
Csak a főiskolán kezdett el magára találni. Amikor a fővárosba költözött, ahol senki nem ismerte, senki nem ítélkezett rajta, a nagyratörő céljain, az álmain -  akkor végre kinyílt előtte a világ. 
Tanítóként mindössze öt évig dolgozott, de néhány tanítványával még 40 év után is tartja a kapcsolatot. Vállalati karrierje titkárnőként indult majd a humánpolitika szippantotta magába. Állandó tenni akarása sodorta a marketing, elsősorban a rendezvények felé. Mivel a monotonitást mindig rosszul tűrte, az áskálódást meg még rosszabbul, hamarosan az önálló vállalkozók kiszolgáltatott világában találta magát.
Marketingesként menedzselt lovas klubot, modern művészeti galériát, botanikus kertet, szállodát, éttermeket és számtalan eseményt, kiállítást, könyvbemutatót, színházi előadást, sportolókat, divattervezőket,  színészeket, zenészeket, táncosokat, fesztiválokat. Egyedüli női alapító tagja a Pisztrángos Lovagrendnek. Együtt dolgozott nagykövetségekkel, külföldi kulturális intézetekkel, oktatási intézményekkel.
Több mint húsz évig volt részese a sportrepülő világnak. Hőlégballonozott, ugrott ejtőernyővel, repült motoros sárkánnyal, vitorlázó géppel. 
Ennek a hobbinak köszönhette hogy bekerült az újságírás pörgős világába és végre nem csak kiélhette az írás és a fotózás iránti szenvedélyét, de még fizetséget is kapott érte. 
Tudósított a párizsi air-show –ról, részt vett és tudósított Dél-Franciaországban, Le Puy-ben megrendezett nemzetközi hőlégballon fesztiválról, az Olaszországban rendezett Játék Határok Nélkül nemzetközi eseményen.
Állandó meghívott vendége volt a Velence-tavi Nemzetközi Hőlégballon Fesztiválnak  és még számtalan hőlégballonos és repülős eseménynek, fesztiválnak, nemzeti bajnokságnak.
Személyes és családi tragédiák hosszú sora után döntött úgy hogy a világ egy másik végén próbál szerencsét. Így került Afrikába, ahol szó szerint a nulláról építette fel az életét ismét. 
Ennek a gazdag életútnak köszönhetően könyvei változatosak, a könnyed, önfeledten szórakoztatótól a mélyen szántó gondolatokig mindent megtalálhatunk bennük. 
A főhősei erős személyiségek, akik képesek felülkerekedni a mindennapok akadályain, csakúgy mint Sky.
Minden könyvben, minden női szereplőben ott van ő is egy kicsit, a saját élete, a saját tapasztalatai. És a történésekben ott vannak a legfontosabb üzenetei: 

Szeresd önmagad! 
Bízz magadban!
Merd követni az álmaidat!
Tanulj a múltból, élj a jelenben és tervezd a jövőt!
Soha ne add fel!

Hangos bemutatkozás


Ugrás a szerző összes művéhez »
Sky S.T.

További oldalaink

ALKO-SOFT Nonprofit Bt.

ALKO-SOFT Nonprofit Bt. - segédeszközök, IT szolgáltatások

Weboldal: alkosoft.hu

eRikkancs, A digitális újságos

eRikkancs, A digitális újságos

Weboldal: erikkancs.hu

Made by FortuNet