A látó Shakespeare

A látó Shakespeare

Szerző(k): Jenei András

Típus: Könyv

Műfaj(ok): Életrajz

Ebook megjelenés éve: 2021

Ebookként kiadta: HELMA kiadó

ISBN ebook: (PDF)ISBN 978-615-6361-30-1 - (EPUB)ISBN 978-615-6361-31-8 - (MOBI)ISBN 978-615-6361-32-5

Fülszöveg

Hol vannak? Mi? Hogy itt? Akkor miért nem látom? – kérdezed Te, tőlem a vaktól. Manapság a környezetünkben több látássérült – köztük a vakok is – olyan szinten élnek a társadalomban, hogy akik látnak, pont ők nem látják őket. Na nem azért, mert nem akarják látni, mert jobb lenne, ha… Hanem azért, mert életvitelük, felfogásuk és beilleszkedésük – ha lassan is – olyan szintre kezd emelkedni, hogy apróbb eltérésekkel, de ugyanolyanok, mint mindenki másé.
Jönnek-mennek, dolgoznak, szórakoznak, élnek és éltetnek. Meg persze van olyan is, aki otthon kuksol… Viccelődnek, segítenek, utaznak és folytathatnám. Persze mindezt egyéntől függően. Ha nem figyelsz fel a fehér botjukra, mert magaddal vagy elfoglalva, ők akkor is felszállnak egy buszra. Ha te azon morogsz, hogy egy hipermarketben az árak számait nem látod, mert azok annyira kicsik, a gyengénlátó az orrával olvas, de ezen nem hökkensz meg, mert betudod ugyanannak, mint a te problémád. Ebben a könyvben több felvonásos pillanatképet kaphat az olvasó arról, hogy mint látássérült, hogyan élem a mindennapjaimat; miképp teszem a dolgomat, hogyan oldok meg helyzeteket. Mint ahogy Shakespeare, aki egyszerre volt színész és író, én ugyanúgy játszom és rendezem a saját életemet  Mindezt gondolataim áradatával, sajátos véleményemmel és meglátásaimmal. Ha csak mesének olvasod, az sem baj. De ha megtaníthatlak pár dologra, vagy feltárhatok benned néhány fekete lyukat, akkor jó érzéssel teszem le a tollat

 

Ossza meg ismerőseivelAmennyibem fizikai adathordozón szeretné megvásárolni a könyvet, jelölje be itt vagy a kosár oldalon a Pendrive-on kérem a könyvet jelölőnégyzetet. 1 adathordozóra több letölthető hangos, vagy ekönyv is megvásárolható

Vásárlás, ajándékozás

Letölthető e-book (epub-80 oldal ,mobi-80 oldal ,pdf-80 oldal)
990 Ft

Kinek?


Pendrive-on kérem

Ebben az esetben egy 4GB-os pendrive-on küldjük el a könyveket. A Könyveim menüpontban nem lesznek letölthetők. A pendrive ára bruttó 2900 Ft.

Fizetési mód


Online olvasható e-book (txt-80 oldal)
690 Ft

A vásárláshoz illetve az ingyenes művek letöltéséhez kérjük, hogy jelentkezz be. Nincs még fiókod? Regisztrálj 1 perc alatt, hogy olvashasd könyveinket.

További oldalaink

ALKO-SOFT Nonprofit Bt.

ALKO-SOFT Nonprofit Bt. - segédeszközök, IT szolgáltatások

Weboldal: alkosoft.hu

eRikkancs, A digitális újságos

eRikkancs, A digitális újságos

Weboldal: erikkancs.hu

Made by FortuNet