Rólunk mondták

Mond el TE is a tapasztalataidat a HELMA kapcsán. Legyél akár szerző, vagy olvasó. Az űrlaphoz kattints ide, vagy görgess le az oldal aljára.

Azt üzenem Balázs bácsinak, hogy nagyon tetszett minden, nagyon ügyes volt és az effektek meg különösen jók voltak benne.
Radics Vivien Mária - olvasó
Az első mesét meghallgattam és imádom! Igazi mesemondó vagy!
A többiről holnap :-) ...Mit is mondhatnék? Mindig nagyszerű élmény hallgatni Téged. Imádom, ahogyan mesélsz, és életet adsz a történeteimnek. Szívből köszönöm az alázatos munkát, amit belefektettél a könyvem elkészítésébe. Hálás vagyok az odaadásodért, amivel életet varázsolsz a néma sorokból. Szuper lett a könyv, én imádom!
Titi Hajnalka - szerző
Több fórumról ismerem a Helma Kiadó munkatársait, s nagy örömömre szolgált az, amit elindítottak és amivel egyre népszerűbben viszik a hangoskönyvek és az e-book-ok kiadásának folyamatát! Nagyon jó és színvonalas munkájukat csak elismeréssel lehet díjazni, s külön tetszik az a többfajta forma is, ahogy elérhetőek a kiadványaik! Köszönöm nekik, hogy a szerzőjük lehetek, s hogy segítik azokat, akikkel együtt dolgoznak. Náluk mindent megkaptam a kiadásnál és utánna, gyorsak, pontosak, precízek éskövetik az olvasóik és a szerzőik igényét is. Köszönjük!
Jenei András - szerző
Szeretném megköszönni mindenkinek a hangoskönyvvel kapcsolatos minden munkátokat. Remek munkát végeztetek, jó volt visszahallgatni az írásokat.
Jávorszki András - szerző
Szépen megírt, egyszerűen, de mégis igényesen megfogalmazott mesék, melyek valójában nem mesék, hanem a legendák egyszerű, közérthető nyelvezettel megfogalmazott át-, és feldolgozása. Ezt a mai ember is megérti és sok mindenre tanít, oktat.
Köszönöm hogy kiadtátok, hogy egy kiadó ilyen műalkotásokat is hajlandó kiadni.
Üdvözlet az írónőnek, írjon hasonlóan igényes alkotásokat a továbbiakban!
Szluka Lydia - olvasó, a Mennybéli mesékről
Csak köszönetemet fejezhetem ki, hogy Roxi kutya megszólalt a hangodon. Profi munkát végeztél. A szöveg alá tett effektekkel sokkal izgalmasabbá, élvezetesebbé, szerthetőbbé vált a napló. Köszönjük a Kiadónak és Pregh Balázsnak: Roxi kutya és a gazdi
K. Kormos Noémi - szerző
Belehallgattam. Főként azokba a részekbe, amelyeken még alakítottál. Zseniális lett. Azt hiszem, így tökéletes.
Fecske László - szerző
Ez minden várakozásomat felülmúlta! Én nagyon érzelmes ember vagyok, vagyis mindentől elöntenek az érzelmek. Nagyon féltem, hogy milyen lesz- ezt te is tudod, annak ellenére, hogy bízom benned. De alig kezdtél bele, máris megdobbant a szívem, annyira jó! Náladnál jobban, senki sem adhatná elő! Mert ez, amit te csinálsz, ez már tényleg előadóművészet! A végén még erre a kötetemre leszek a legbüszkébb :-) Ahogy Te bánsz a szavakkal!! Az egyszerűen csodálatos!!
Náladnál kiválóbb szőlőtőkét soha nem ismertem !!
Titi Hajnalka - szerző
Hangoskönyv esetén szerintem nagyon fontos, hogy kellemes, barátságos hangon szólaljon meg a történet. Mese esetén pedig ez még fontosabb, hiszen úgy kell éreznie gyereknek-szülőnek egyaránt, mintha egy családtak mesélne. A HELMA kiadó hangoskönyvei összekapcsolják a könyvek szeretetét a mesehallgatás élményével.
Minden pillanatát imádom! Sírok-nevetek közben. Még úgy is izgalmasak számomra, hogy ismerem a történeteket. :-) Pontosan úgy olvastad fel a meséimet, olyan hangsúlyozással, ahogy én megálmodtam. Végtelenül hálás vagyok a csodálatos munkádért! Pontosan érzem benne azokat a fontos dolgokat, amikről beszélgetünk. A Sose zöldséget királykisasszony négysorosa is nagyon aranyos, pontosan olyan, amilyennek képzeltem. Szívből köszönök mindent!
Radics Renáta - szerző
Összességében tetszett. Azt gondolom, hogy a színvonal megfelelő, a hangod, a szerkesztés és a stílus hibátlan. Tényleg profi munka. Részemről ez így teljesen megfelelő
Ronil Caine - szerző
Már csak azért is, mert ez a könyv sokkal több, mint novelláskötet. Meggyőződésem, hogy amint a rádió sem ment ki a divatból, úgy a hangoskönyv egyenesen a jövő írásbeliségének egyik legfontosabb csatornája lesz. Ha egy író valaha is elképzeli, hogyan adnák elő a történeteit, nos azt Pregh Balázs még annál is tökéletesebben oldja meg: értően és művészien jeleníti meg a történeteket, miközben egy másodpercre sem engedi el a hallgató figyelmét.
Szunyogh Gábor - szerző
Az áltudományos konferenciának fantasztikusan jó a stílusa, az előadás egyszerűen briliáns, a tartalom pedig nem csak szórakoztató, hanem nagyon tanulságos is.
Horváth József - olvasó

Mondd el a véleményed - űrlap

Töltsd ki az űrlapot, hogy véleményed megjelenhessen oldalunkon. Minden mező kitöltése kötelező.

További oldalaink

ALKO-SOFT Nonprofit Bt.

ALKO-SOFT Nonprofit Bt. - segédeszközök, IT szolgáltatások

Weboldal: alkosoft.hu

eRikkancs, A digitális újságos

eRikkancs, A digitális újságos

Weboldal: erikkancs.hu

Digitális Tartalom Látássérülteknek

Digitális Tartalom Látássérülteknek

Weboldal: dital.hu

Made by FortuNet